Hvordan spare penge med rabatkoder

rabat-online

I en jungle af opsparings tips online kan du finde rabatkoder.

Måske har du også udskåret kuponer fra citater og lignende. og førte dem med dig til butikken for at få rabat på et bestemt produkt.

Men først skal du vide, hvad en rabatkode er, og hvordan du bruger den. En rabatkode vil nemt give dig en rabat på din indkøbsordre. Dette kan være et givet beløb i rabat, en procent rabat på prisen, gratis forsendelse, køb 3 få 1 gratis eller en gratis prøve inkluderet i købet.

Sådan bruger du rabatkoderne i online-butikken

1. Søg efter butikken hvor du skal handle.

2. Få rabatkoden.

3. Gennemfør købet. Indtast rabatkoden.

Rabatkoder findes på specialiserede websteder til rabatter, som f.eks. Dinrabat.dk

Her kan du søge over 600 online butikker og finde tilgængelige rabatkoder og rabatter, der er retfærdige. Webstedet opdaterer løbende og tilføjer nye online-butikker, samt rabatkoder hele tiden.

Tilbudene spænder fra en specifik pris til nedsatte procentvise reduktioner til gratis levering. Hvert websted forklarer, hvordan man indløser koderne. I almindelighed klikker du gennem på din valgte forhandlers websted, vælg dine varer eller tjenester, og når du kommer til kassen, skal du indtaste den relevante rabatkode og klikke på «opdatering». Nogle steder anerkender, at koder hurtigt kan falde forældet, og de fleste opfordrer dig til at registrere gratis for at modtage de seneste tilbud via e-mail.

Hvis du handler online og får mulighed for at indtaste en kode, når du betaler for varer, skal du blot åbne en ny fane og søge for at se, om den er opført på et af rabatkodens websteder. Hvis ikke, er chancerne for, at det kun er en kode, der tilbydes af forhandleren, kun for en bestemt kundegruppe. Sådanne koder finder sommetider deres vej ind i det offentlige område via websteder som Dinrabat.dk

Publiceret: