Hvordan oddser man

I det følgende vil vi se på hvordan man oddser, hvad er odds i det hele taget, hvilke udbydere findes der, hvilke spil kan du spilles og diverse gode råd.

 

Hvad er odds

Odds er et udtryk som beskriver sandsynligheden af en vis hændelse, denne betegnelse anvendes ofte i form med betting, det vil sige pengespil. Oddsning kan foregå på sportskampe (indenfor alle sportsgrene og turneringer), men det er også muligt at oddse på andre ting, lige fra udfaldet af X-faktor til resultatet af et folketingsvalg eller kønnet for et kongeligt spædbarn.

 

Udbydere

Her: www.odds.dk finder du en liste over udbydere af odds med en dansk licens. Dermed er du sikret skattefrie gevinster på odds uanset hvor meget du spiller for. Du kan med fordel sammenligne oddsene hos de forskellige udbydere, så du får den bedst mulige tilbagebetaling hvis du vinder dit spil.
Som nævnt ovenfor, kan du spille på mange forskellige ting. Hos de forskellige udbydere er der forskellige væddemål, hvis der er noget du savner kan du altid prøve at skrive til dem. Måske laver de et væddemål specielt til dig.

 

Hvordan oddser man?

Når du har valgt den eller de kampe du vil spille på, indsætter du det beløb du ønsker at spille på. Mange steder tilbyder diverse systemer, hvor du for eksempel skal ramme 3 ud af 4 rigtigt, for at udløse en gevinst. Typisk opretter du en profil hos spiludbyderen, og enten opretter du en konto der med en vis sum at spille for, eller du betaler direkte for hvert spil. Vær sikker på at den udbyder, som du vælger, er godkendt og har gode anbefalinger.

Vær opmærksom på, at den bedste mulighed for spilleren altid ligger i at spille på en enkelt kamp/begivenhed. Tilbagebetalingen pr. kamp ligger på omkring 90-93 procent, hvilket er fint for den opmærksomme spiller til at få en gevinst. Men hvis du kombinerer flere kampe, falder din samlede chance for gevinst og tilbagebetalingen bliver dermed lavere.

 

Gode råd når man oddser

Før regnskab – spil kun for penge som du har råd til at tabe. Det er et spil og der er ingen garantier. Hvis du fører regnskab over tid, får du også et bedre overblik over om den måde du spiller på eventuelt kan forbedres. Vi husker ofte vores succeser meget længere end fiaskoerne – spilindustrien véd dette og lever af dette.

Spil på noget du véd noget om – Hvis det ser for godt ud til at være sandt, er det sikkert for godt til at være sandt. Hvis du for eksempel ikke rigtig véd noget om en bestemt liga eller sportsgren, så hold hellere afstand eller indsaml viden. Bookmakerne har som regel helt styr på hvad oddsene skal være, i sidste ende sidder de med gevinsten hver gang.

Vær opdateret – sørg for at få alle oplysninger om det væddemål du spiller.

Undgå impulsivt spil – Overvej altid tingene grundigt

Flere gode råd inden du oddser her

Publiceret: