Hvordan flirter man

Der findes nok ingen formel på hvordan man flirter, selvom der findes mange dating-coaches, som vil påstå, at netop de har knækket koden til succesfuldt flirteri.
I disse dage, handler det dog ikke kun om, at kunne flirte ansigt til ansigt, men ofte også om, at kunne flirte online. Helt grundlæggende er der dog mange af de samme ting, som gør sig gældende.

Vær opmærksom. Lyt til hvad den anden person siger, eller hvis du er i kontakt med nogen online, så læs hvad vedkommende skriver, meget grundigt. De fleste mennesker vil gerne føle, at de bliver set og at andre synes, at de er interessante.

Spørg ind og følg op. Det kan nogle gange føles som om, at en samtale skal bestå af et sæt forud definerede spørgsmål og svar.
Ofte når man møder et nyt menneske, er det første man spørger om, hvad vedkommende arbejder med, men i stedet for, bare at høre svaret og så bevæge sig videre til næste spørgsmål på listen, som for eksempel, så spørg ind til hans eller hendes arbejde. Hvorfor har de valgt det job? Er de glade for sit arbejde? Kunne de tænke sig, at arbejde med noget andet? På denne måde lærer du både vedkommende bedre at kende, men han eller hun føler også, at du er oprigtigt interesseret i deres liv.

Giv og tag i lige dele. Selvfølgelig skal du også snakke om dig selv. Hvis i er på date, er begge parter interesserede i at lære hinanden bedre at kende, men pas på, at du ikke overtager samtalen og det ender med at blive en lang monolog om dig og dit liv. Hvis du føler, at du måske er kommet til at overtage samtalen lidt, kan du jo eventuelt spørger din date om denne har haft lignende oplevelser.

Vær dig selv. De fleste mennesker er enormt gode til at gennemskue, hvis noget bare er spil for galleriet, og hvis du er heldig, og din flirt udvikler sig til et forhold, kan du alligevel ikke opretholde rollen, som en du ikke er. Så bare vær dig selv fra starten.

Vær modig. For mange er det enormt skræmmende, at gå hen til en fremmed og begynde en samtale, men der er ingen vej udenom, hvad end det er i den virkelige verden eller online. Du kan ikke flirte med nogen, uden at være i kontakt med dem. Og hvis dit inititativ bliver afvist, så er det vigtigste blot at huske på, at det ikke er dig der er noget galt med, det var kemien, som manglede.

Publiceret: