Hvordan bliver man model

Du har sikkert hørt mange historier om piger og drenge, som helt tilfældigt, og uden selv at have opsøgt det, pludselig går ned ad internationale catwalks og figurerer på forsiden af alverdens modemagasiner.

Unge kvinder, som bare gik i deres egen verden, ned ad den lokale gågade, da en agent pludselig spottede dem, og på et splitsekund ændredes deres verden.
Men hvad hvis du drømmer om, at blive model, men ikke lige synes, at du kan gå og vente på, at dine veje tilfældigvis krydser en agents?

Så er der heldigvis andre metoder du kan tage i brug. Det letteste er, at tage direkte kontakt til et af dine lokale modelbureauer.
Nogle af dem holder løbende åbne castinger, hvor du kan møde op på bureauet på et bestemt tidspunkt i løbet af ugen. Her vil du få taget et par billeder og få noteret dine mål.
Du kan også sende en ansøgning med billeder til bureauet.
De fleste bureauer har fastlagte retningslinier for hvilke type billeder de gerne vil se, og hvilke de ikke er interesserede i.
I langt de fleste tilfælde, vil bureauet meget hellere se dit naturlige jeg, frem for billeder hvor du er stylet til uigenkendelighed.

Det kan være en rigtig god ide, at undersøge de forskellig bureauer inden du sender en ansøgning afsted eller møder op til casting. De fleste bureauer har deres portefølje af modeller liggende offentligt tilgængeligt på deres hjemmeside, så her kan du få en fornemmelse af hvilke typer det er de oftest går efter. Her kan du også få indsigt i, hvilke type opgaver deres modeller ofte har.

Der findes bureauer for stort set alle størrelser og typer, så det gælder om, at finde lige præcis det bureau, som du tror vil passe dig bedst. Og hvis der er et bureau, som du drømmer om, at arbejde med, men er i tvivl om hvorvidt du passer ind i deres portefølje, så er der ingen skade sket ved at sende en ansøgning afsted. Måske de ikke ved, at det er lige præcis sådan en som dig, de går og leder efter?

Publiceret: