Hvordan bliver man højere

Hvis du er færdigudvokset vil den eneste mulighed være en operation. For at få en sådan tilbudt, kræves det at du er under 148 cm. Operationen er dog ikke den rene lykke, det er en knogleforlængelse, hvor du skal gå ½-1 år med stativer på knoglerne, denne fremgangsmåde efterlader også store ar og der er mange kontroller undervejs.

Hvis du endnu ikke er fuldt udvokset, kan visse hormonelle forstyrrelser begrænse din vækst. Du kan henvende dig til din egen læge, op få en henvisning til en endokrinolog (en læge med speciale i endokrine/hormonelle forstyrrelser). Jo yngre du er ved henvendelsen, desto større er chancen for at der kan gøres noget ved det.

Husk at drenge vokser mere i ryk (vækstspurter), hvorimod piger vokser mere jævnt.

Spørg også dig selv om hvorfor du ønsker at blive højere, der er i dag et større og større fokus på det ydre. Vi skal helst alle ligne en supermodel på 22 år, som har de perfekte mål og meninger. Elsk dig selv som du er – vi indeholder alle noget unikt og særligt, så find din mening i livet ud fra den person og det menneske du er. På den måde kan du starte en helt ny trend – en trend med bare at være sig selv og elske sig selv som du er. Nogle af os har måske flyveører, en stor tud, eller skæve tænder, men vi er alle enestående, og hvis vi lærer at holde af os selv som vi er, finder vi ud af at vi også bliver mere åbne og accepterende overfor andre.

Vi er ikke lavet af plastik og vi forandrer os gennem hele livet, og det der påvirker andre mennesker mest, er de værdier vi indeholder, ikke hvordan vi ser ud eller hvor høje vi er.

Publiceret: